Motorklubben Rimo
 

Välkommen

MK Rimo informerar


Tillbaka till översikten

2023-05-12

Karta och Program

På lördag kommer Supercupen till Roslagen och MK Rimo´s tävling Björn Waldegårds Minne. Tävlingen ingår även i Upplands och Stockholms DM-serie. Det bjuds på 5 sträckor där två körs två gånger och sen kompletteras det med en sträcka som det var ett par år sen det kördes rally på.

Karta & Program kommer finnas till försäljning på OKQ8 Rimbo efter klockan 16 på fredagskvällen, kommer även finnas ute på serviceplatsen hos Nyströms Cement i Rö samt i kiosken som kommer finnas på SS1/4 under lördagen.

Tävlingen samlar ett bra startfält med cirka 115 startande som kommer tampas i vårsolen! I 4WD får hemmaåkaren Stig Andervang hårt motstånd av bland andra Jari Liiten, Jonna Eson Brådhe, David Dannevall och Calle Samzelius.

Tittar vi bland Trimmat 2wd hittar vi bland andra Oskar Sundell, Tobias Johansson, Martin Broberg och Jonas Björnvad bland A-förarna. Sixten Westman, Niklas "Bintje" Karlsson och Mathias Savela är några av B-förarna för klassen. Patrik Greis, Joel Säfström, Nicke Oresved och Fredrik Holtling återfinns bland C-förarna.

VOC, grupp F/N så mönstrar Mattias Engvall, Ronnie Lönn som A-förare. Noah Grönkvist, Kent Nilsson och Jonatan Sund är några av B-förarna och i C-förare där Filip Nilsson, Christoffer Eskilsson och Mikael Knutsson finns bland de startande.

I Appendix K med hela 30 startande, ser vi Eddie Ho?rbing, Pelle Palmqvist, Lasse Drotz och Stefan Ja?gerhult plus en hel hög klassiska både bilar och gubbar.

Martin Bromark, Anders Jonsson och Kurt Eliasson är B-förarna in Grupp E medans Patrik Karlsson, Patrik Ekengren och Joacim Jansson åker på C-licens.

Sist ut är ungdomsåkarna där Hugo Carlberg inleder följd Theo Thorszelius, Leo Johansson, Jerry Jansson, Mikael Lund, Oscar Wikstrom och William Olsson.

Första bil ger sig iväg kl 11:00, väl mött!Tillbaka till översiktenTÄVLINGAR/RESULTAT 2023

Anmälan Öppen till RimoRacet 

Länk till startlista på Raceoffice 

För info och anmälan Klicka

Är du sugen på att vara funktionär? Maila till folkrace@mkrimo.se
LiveResultat  http://tavlingsconsult.com

Anmälan Öppen till Björn Waldegårds Minne

Inbjudan och Anmälan Finns här

Är du eller har du nån som vill hjälpa till under tävlingen maila till Info@mkrimo.se


Snabblänkar 

SVTPLAY
Anmälan onlineVill du hjälpa till?

Under 2023 så kommer vi att arrangera flertalet tävlingar och evenemang i  MK Rimo och för att kunna göra detså behövs det funktionärer! 


Är du sugen på att hjälpa till?

 Du kanske sitter på en licens för en lite mer avancerad roll och/eller bara har ett stort hjärta och driv för bilsport och motorrelaterade arrangemang? 

Då har vi en plats för dig så du ska inte tveka utan höra av dig till Marielle 073-3448031 

alternativt maila till INFO@MKRIMO.SE!


All hjälp mottages tacksamt

Styrelsen MK Rimo


Post
Samtal
Instagram